Povzetek
Knjige in objave
Intervjuji (izbor)
Branja (izbor)
Poslastice
Priporočila

Novo

Stik
 
 
    Novo
 

Stran je bila prenovljena julija 2008, ob izidu romana Spremeni me. Dodanih je bilo nekaj novih poslastic (recimo povezava na branje še neobjavljenih zelo kratkih zgodb v klubu Gromka) in intervjujev (recimo intervju v Literaturi leta 1993 in Bukli junija 2008), podatki so bili posodobljeni. Med prenovo so Einstuerzende Neubauten igrali pesem Nagorny Karabah.

November 2008. Dodanih je bilo nekaj odzivov na Spremeni me, med drugim daljši pogovor s Tino Kozin za Radio Slovenija, in predstavljen turški prevod knjige Menjave kož. Za profesionalce je dodan tudi zapis predavanja na Založniški akademiji v Portorožu junija 2008. Ceu je pela pesem Roda.

Marec 2009
. Dodana je bila povezava na posnetek oddaje Pisave in nekaj drugih odzivov na Spremeni me, tudi intervju, objavljen v Delovih Književnih listih, napovedani so bili nekateri prihajajoči izidi. Mad Manoush so peli Not Wearing Diamonds.

Junij 2009. Dodanih je bilo več odzivov na Spremeni me, nekateri povezani z uvrstitvijo v finale nagrade kresnik, in prenovljene še nekatere druge malenkosti. Habib Koite je pel Wassiye.

November 2009. Izšla je Saj razumeš? Izšel je tudi nemški prevod Spremeni me in turški prevod Zakona želje. Na 180gramskem vinilu so se vrteli Sonic Youth, The Eternal.

Oktober 2012
. Po veliko malih dopolnitvah sem predelal uvodno stran in seveda naredil še veliko malih dopolnitev. The National, Afraid of Everyone,  je igral s trdega diska prek medijskega serverja, D/A konverterja itd - težki časi za avdiofile!

December 2013.
Manjša dopolnila, med drugim napoved novih knjig v angleščini in turščini. Spet CD zvoki, ambientalna elektronika Amona Tobina.

Februar 2019.
Prvo urejanje po daljšem času. Brisanje številnih povezav, ki so kljub splošni veri, da je na spletu 'vse', medtem poniknile v brezpotja. Dodajanje novega, zlasti novih intervjujev. V ozadju tišina, ura je zgodnja.

November 2020.
Ne morem verjeti, da tole hudo zastarelo stran še sam prenavljam. Dodal sem dve knjigi, ki sta izšli letos. Glasba? Nekaj sem zaigral na gong in dal skozi reverb na looper. Prilega se.
 
 

Short summary
Books and publications
Selected interviews
Selected readings
Specialties
Links

New

Contact

Ta stran je bila postavljena januarja 2002. / This page was launched in January, 2002.
Stran / Page: Megaklik